رضایت در تصادف جرحی

شرایط گرفتن دیه بعد از رضایت پس از چند سال از وقوع تصادف

فهرست مطالب:

اگر سابقه تصادف جرحی داشته‌اید و به راننده مقصر یا شرکت بیمه رضایت داده‌اید، حتی اگر چند سال از تصادف شما گذشته است، تحت شرایطی هنوز شانس گرفتن دیه تصادف خود را دارید. در این یادداشت با شرایط گرفتن دیه بعد از رضایت و بعد از چند سال آشنا می‌شوید.

انواع رضایت در تصادف جرحی

ابتدا باید ببینیم که به چه کسی رضایت داده‌اید. برخی به دلایل مختلف به راننده مقصر رضایت داده‌اند و برخی نیز مبلغی کمتر از دیه خود از بیمه گرفته‌اند و به شرکت بیمه رضایت داده‌اند. در هر دوی این حالات، تحت شرایطی همچنان می‌توانید دیه خود را وصول کنید، حتی اگر چند سال از وقوع تصادف شما گذشته باشد.

در ادامه انواع رضایت در تصادف جرحی را مشروح و به‌طور مجزا می‌خوانید.

رضایت به مقصر

در بسیاری از تصادفات جرحی، فرد زیان‌دیده به دلایل مختلف به راننده مقصر رضایت می‌دهد. آنچه در وصول دیه تصادف تأثیرگذار است این است که آیا راننده مقصر در هنگام تصادف بیمه‌نامه شخص ثالث داشته است یا خیر.

اگر بیمه‌نامه نداشته است

در برخی از تصادفات، به دلیل اینکه راننده مقصر بیمه‌نامه نداشته و توان مالی پرداخت دیه را هم نداشته است، زیان‌دیده رضایت می‌دهد.

در چنین شرایطی، حتی اگر چندین سال از تصادف گذشته باشد، زیان‌دیده همچنان شانس این را دارد تا دیه خود را از صندوق تأمین خسارات بدنی وصول کند. احتمال وصول دیه در چنین شرایطی حدود ۵۰ درصد است که نیازمند یک کار حقوقی خوب و استفاده از وکیل تصادفات است.

اگر بیمه داشته است

در برخی دیگر از تصادفات، باوجوداینکه راننده مقصر بیمه‌نامه شخص ثالث داشته است، زیان‌دیده رضایت می‌دهد. در چنین مواقعی معمولاً یا زیان‌دیده از روی دلسوزی رضایت می‌دهد، یا راننده مقصر گواهی‌نامه نداشته است.

در چنین شرایطی گرفتن دیه کار بسیار سختی است و حتی باوجود داشتن وکیل تصادفات و کار حقوقی خوب، زیان‌دیده شانس چندان بالایی برای وصول دیه ندارد. بااین‌حال اگر میزان دیه قابل‌توجه باشد و زیان‌دیده قدرت پرداخت هزینه دادرسی و دیگر هزینه‌ها را داشته باشد، همچنان می‌تواند شانس خود را برای وصول دیه امتحان کند.

پیشنهاد خواندنی : دیه تصادف بدون گواهینامه

رضایت به شرکت بیمه

بعضاً مشاهده می‌شود که شرکت‌های بیمه به دلایل مختلف، ازجمله با این وعده که فرد زیان‌دیده زودتر به دیه خود می‌رسد و در دادگاه قادر به گرفتن دیه‌ای بیش از این مقدار نخواهد بود، با گرفتن رضایت، به فرد زیان‌دیده دیه‌ای کمتر از حق او پرداخت می‌کنند. فرد زیان‌دیده هم با توجه به شرایط سختی که دارد، به همان میزان دیه رضایت می‌دهد.

در چنین شرایطی، سال وقوع تصادف در احتمال گرفتن دیه نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند.

بد نیست بخوانید : دیه تشدید صدمات تصادف چیست؟

بعد از نیمه ۹۵

درصورتی‌که تاریخ تصادف، بعد از نیمه سال ۱۳۹۵ باشد، مشمول قانون جدید بیمه شخص ثالث شده و حتی درصورتی‌که فرد به شرکت بیمه رضایت داده باشد، بازهم می‌تواند به محاکم قضایی شکایت کرده و دیه کامل خود را وصول کند. البته برای موفقیت در محاکم قضایی قطعاً نیاز به یک وکیل تصادفات باتجربه است.

قبل از نیمه ۹۵

درصورتی‌که تاریخ تصادف به قبل از نیمه سال ۱۳۹۵ بازگردد، مشمول قانون قدیمی بیمه شخص ثالث شده و فرد زیان‌دیده برای ابطال رضایت‌نامه خود شانس چندان بالایی ندارد. هرچند با مراجعه به یک تیم حقوقی خوب، همچنان می‌تواند امید اندکی برای بازیابی دیه خود داشته باشد.

یادداشت پیشنهادی : گرفتن دیه تصادف چقدر طول میکشد

آیا نوع رضایت‌نامه تأثیر دارد؟

شاید این سؤال پیش بیاید که در شرایطی که گفته شد، آیا نوع رضایت‌نامه تأثیری در روند وصول دیه دارد؟ در تمامی شرایط گفته‌شده، نوع رضایت‌نامه هیچ تأثیری در روند کار ندارد؛ در حقیقت چه رضایت‌نامه محضری باشد، چه در پاسگاه یا کلانتری رضایت داده باشید و چه در دادگاه رضایت داده باشید، همه این‌ها ارزش قانونی یکسانی دارند.

خواندنی : دیه تصادف به چه کسانی تعلق می گیرد

بهترین راه گرفتن دیه پس از چند سال

همان‌طور که در بالا خواندید، بهترین و ایمن‌ترین راه برای اینکه فرد شانس خود برای گرفتن دیه را از دست ندهد، مراجعه به یک تیم حقوقی باتجربه در عرصه دیه تصادف و یک وکیل تصادفات است.

گروه وکلای حقوقی سوبارش، با داشتن سال‌ها تجربه در عرصه وصول دیه تصادفات، یکی از زبده‌ترین و مسلط‌ترین مراکز برای گرفتن دیه تصادفات است. اگر شرایط بالا را دارید، یک مشاوره رایگان از سوبارش می‌تواند کار شما را برای تصمیم‌گیری راحت‌تر کند. همین حالا از طریق راه‌های ارتباطی موجود در سایت و یا مراجعه به صفحه تماس با ما، اولین گام را برای وصول دیه خود بردارید.

۴.۶از۵ (۵ رای)
همین الان از راههای ارتباطی زیر سوالت رو از کارشناس سوبارش بپرس:
یادداشت‌هایی در همین باره:

4 پاسخ

  1. سلام
    من ۴ ماه پیش حوالی شهرستان آباده تصادف کردم، همسرم راننده بود و ماشین منحرف شد سمت نیوجرسی ها، در بیمارستان پزشک تایید کرد که مشکلی ندارم و درد کمرم طبیعی است، ماه هم برای ترخیص ماشین رضایت دادیم و شکایت نکردیم. بعد از یک ماه با عکس ام آر آی فهمیدم دو تا از مهره هام شکسته، الان می تونم شکایت کنم و دیه رو از بیمه بگیرم؟

  2. سلام من چن سال قبل موتوری بهم زد دندونم شکستگی ۴تا لبم پاره دستم شکست مراحل شکایت و کروکی و پزشک قانونی و راههای قانونی دادگاه و طی شدولی متهم متواری بود و معرفی نشد تو دادگاه و آخر پرونده مختومه شد.حالا میخام اقدام کنم پرونده ب جریان بیفته راهی هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *